Lifestyle-turvapaikka

Aamun Hesarissa oli taas surkuhupaisa juttu siitä kuinka SpongeBob on uskonnollisen oikeiston mielestä liian gay-myönteinen. Tämä Focus on the Family -liike ei ole pelkästään joukko harmittomia hihhuleita, vaan liike koostuu Bushin vaalikampanjaa muhkeilla lahjoituksilla tukeneista vallan himoisista kiihkoilijoista.

Ja nyt nämä kiihkoilijat ovat vakuuttuneita siitä, että Bushin voitto vaaleista johtui hänen (ja hänen vaalikampanjansa rahoittajien) arvojen arvostuksesta. Täten uskon, että SpongeBob sekä monet muut ”arvevlluttavia arvoja edustavat” hahmot saavat väistyä amerikkalaisesta mediasta presidentin toisella kaudella.

Euroopan ei kuitenkaan tulisi katsella tumput suorina tätä uskonto-fasistista toimintaa, vaan alkaa myöntämään kaikille erilaista elämäntapaa viettäville amerikkalaisille ”lifestyle-turvapaikkoja” vanhalta mantereelta. Täällä saa olla ihan vapaasti sitä, mitä on. Ja mediaankin pääsee esiintymään, jos mediaseksikkyyttä löytyy.

Tehkäämme Euroopasta 2000-luvun Sodoma ja Gomorra …

4 vastausta artikkeliin “Lifestyle-turvapaikka

  1. Hyva idis! Silloin saadaan se R. Floridan luova luokka tanne ja jenkit jaa nuolemaan nappejaan… Muuten, miksi skitsoploki ei ole kirjoittanut siita kuinka Apple vainoaa tata tyyppia, joka tekee firmasta paljastuksia plokillaan. Siita oli sentaan eilisen Financial Timesissakin! Onko Janne Applen Katyri?

    Tykkää

  2. Kyllä. Olen Applen kätyri. Ja muutenkin rappiollinen ihminen. Mutta aikuisten oikeasti, tuo asia ei ole jaksanut kiinnostaa vähään aikaan …

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.