iHome

Taas ennen Macworldin Expoa huhut liikkuvat villeinä Mac-maailmassa. Nyt mielenkiintoisin huhu liittyy iHome kodin media centeriin. Sivuilla on kuvien lisäksi videota tuotteesta. Jos siis kyseessä on huijaus, niin ainakin sen eteen on nähty vaivaa …

ihome.jpg

[via Mac Rumors]

3 vastausta artikkeliin “iHome

  1. Minua tuo epäilyttää paketissa olevien suojastyroxien takia. Esimerkiksi kuvasta http://dms.tecknohost.com/macrumors/i/ihome/Photo-0004.jpg näkyy, että paketin oikeaan laitaan on pitänyt laittaa lisätäytettä ja ettei konetta ole suojattu päältä mitenkään. Applella ei myöskään ole ollut tapana käyttää noin karkeaa styroxia.

    Mutta jos (ja kun) kyseessä on huijaus, on se varsin hienosti tehty sellainen.

    Tykkää

  2. Koska olen ostanut ainoastaan yhden koneen Applelta, niin en omaa noin syvällistä tietämystä pakkauksista 😉 Mutta summa summarum, tuollainen media center kelpaisi minulle … varsinkin tietäen, että Apple osaa tehdä sellaisia tuotteita, jotka täyttävät tällaisen ”sisältökuluttajan” kaikki unelmat.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.