Erinäisiä kosmeettisia kemikaaleja

Blogosfääriin on tullut selvännäkijä. Sannamaria lällättelee minun pitävän Lumenesta, kun olen juuri tullut Hakaniemen Sokoksen kemikaaliosastolta reppu täynnä erinäisiä voiteita ja muuta sellaista. Kyllä. Lievästi atooppinen ihoni tarvitsee hieman tarkempaa huolta näin talvisin. Muuten kutittaa joka paikasta ja eri puolilla ihoa on inhottavia punaisia läikkyjä … Ei kiva.

Tänään lähti mukaan kylpysuolaa ja rasvaa jaloille, Get Up & Glow suihkusaippuaa (ja tuote valittiin vain ja ainoastaan nimen takia) sekä kasvoja virkistävä savinaamio. Ai niin, kylppärin kaapista löytyi se Lumene – Skin Tech For Men – kiinteyttävä emulsio. Vuonna 2005 lupaan paljastaa lisää kaikkea epämääräistä yksityisestä elämästäni (se hemmetin MitVit pitää tiputtaa ykköspaikalta).

kemikaalit.jpg

4 vastausta artikkeliin “Erinäisiä kosmeettisia kemikaaleja

 1. Eräät meistä ovat sitä mieltä, että se on aina ja iankaiken Hakanimen _Elanto_ eikä mikään Sokos.

  Tykkää

 2. Rakennus on ikuisesti Hakaniemen Elannon tavaratalon rakennus, mutta kyllä siellä nykyään on ihan oikea Sokos. Niin ne asiat muuttuvat ajan myötä …

  Tykkää

 3. Vuoden ekat Dieselit

  Kuten hyvin tiedetään, keskimääräisesti naisen Hyvä PäiväTM ja miksei miehenkin voi muodostua erinäisistä asioista. Toisilla päivän tekee se rakas oma hani, mahtavan tyttökicksin aiheuttaa myös uusi Barbie ihanaan kokoelmaan. Kengät ova…

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.