T-paitamania

Olen aina ollut t-paitafriikki. Mikään ei ole siistimpää kuin hyvällä painatuksella varustettu t-paita. Mitä omituisin painatus t-paidan etumusta komistaa, sitä parempi. Nyt minunlaisille on löytynyt todellinen taivas – Preshrunk. Blogi t-paidoista, joita voi tilata netistä. Ei taas tarvitse miettiä yhtään minne ylimääräiset rahat laittaisi … [via Boing Boing]

ifucklikeagirl.jpg

Ja jos jonain kauniina päivänä minua vastaan kävelee nainen yllään yllä oleva paita, kosin häntä välittömästi. Nainen, joka ymmärtää t-paitojen päälle, on kohtaloni …

Update!! Ja pitäähän vuoden ensimmäinen testi tehdä (ja kaikki tietävät lähteen)

kaamoskauneus.gif

Vai, että en uskalla astua vaaleanpunaisiin unelmiin. No, myönnetään. Mutta on ne myös vaaleanpunaisen lisäksi aika märkiä. Mikä on sinun kaamoskauneutesi?

2 vastausta artikkeliin “T-paitamania

  1. Kaamoskauneutta

    Vuoden eka ja ehkä turhin testi. Testiin keskittymistä haittasi se tosiseikka että mielikuvitukseni on liiankin visualisoiva ja oli törkeän vaikeaa keskittyä vaativaan tehtävään kun mielessä välkkyi visio Schizo-Jannesta tekemässä tätä s…

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.