Vuonna 2005

Jaahas. Nyt kun tämä vuosi alkaa olla aika pitkälle pulkkarissa, voikin jo alkaa katselemaan ensi vuoteen. Ainakin pelien osalta vuodesta on tulossa mielenkiintoinen.

Forza Motorsport vs. Gran Turismo 4 tulee olemaan kuuma aihe ainakin alkuvuodesta. Toinen avoin nyrkkitappelu tullaan käymään Nintendo DS:n ja Playstation Portablen välillä. Veikkaan Sonyn saavan hieman nokkiinsa PSP:n kanssa. Eikä pidä unohtaa N-Gagea. Se voi yllättää mobiilipelien alueella positiivisesti ensi vuonna …

Sitten on tietenkin tämä Xbox 2 ja Playstation 3 -kamppailu. Konsolit tulevat myyntiin vasta 2006, mutta brändäys ja hypetys alkaa ensi vuonna. Ja on kai sanomattakin selvää, että olen innoissani. Nintendon salaperäinen konsolihankekin tulee sotkemaan kuvioita pahemman kerran. Heiltä on luvassa kuulemma jokin aivan uudenlainen ohjausjärjestelmä. Katsotaan merkitseekö vuosi 2005 gamepadin kuoleman aloitusvuotta …

Sony muuten näyttää olevan aika monessa taistelussa mukana ensi vuonna. Toivottavasti yhtiö jaksaa tapella verissäpäin, koska se tietää ainoastaan hyvää pelaajille.

5 vastausta artikkeliin “Vuonna 2005

 1. Hommasin just ittelleni N-gagen, mutta siinä tuli kaupan päälle vaan joku tyhmä rallipeli. Täytyy hankkia jotain parempaa pelattavaa. Mistäs päin Hesaa niitä n-gage pelejä oikein saisi ostaa kun kaupat tuntuu tyrkyttävän vaan pc, xbox ja pleikkari kamaa??

  Tykkää

 2. Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että Nintendo on nykyään konsolimaailman Apple: Firma tekee suurimman tuoton kannettavilla malleillaan, ja televisioon kytkettävät konsolit ovat yhä vain harvempien herkkua. Heiltä myös tulee yhä yllättävämpiä innovaatioita, ja pelikatalogi on oivaltava ja osittain loistava, vaikkei ihan niin moni tunnusta Zeldan loistokkuutta kuin esimerkiksi GTA: Vice Cityn.

  Tykkää

 3. Myin PS2:n ennen joulua, nurkkaan jäi Xbox. Nyt tekisi mieli hankkia käytetty GCube ja testata sen Vietiful Joet, Pikminit ja Mariot. Sitten olisikin aika hankkia PSP. Onhan se ihan sikamakea lelu.

  Konsolinet.fi myy N-Gage-pelejä edukkaasti postin välityksellä.

  Tykkää

 4. Helsingissä ainakin asematunnelin Anttila myy N-Gage -pelejä, juuri siihen järkyttävään 40 euron hintaan. Nimikkeitä siellä on vähän, ehkä toistakymmentä. Tarjonta on kyllä luvattoman heikkoa. Enpä itsekään ole yhtään kaupallista peliä omaan laitteeseeni hinnan vuoksi ostanutkaan, olen tähän saakka pärjännyt ei-kaupallisilla peleillä.

  Mikäli pelejä halajaa, kannattanee kääntyä nettikauppojen puoleen ja ulkomaille. Esim. play.com tarjoaa ihan mukavan valikoiman pelejä ja hinnatkin ovat kohtuullisella tasolla. Ja kotimaasta saa pelejä muutamaa euroa kalliimmalla jo mainostetusta konsolinet-verkkokaupasta.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.