Pelileskien tunnustuksia

BBC on julkaissut mielenkiintoisen kokoelman lukijoiden kirjeitä otsikolla ”Confessions of a game widow”. Jos on tosissaan ihmissuhteensa kanssa, niin on tiedettävä, että sen eteen on työskenneltävä. On opittava löytämään se kultainen keskitie tilan antamisen ja vaatimisen välistä. Pelaaminen on varmasti tuhonnut useampiakin ihmissuhteita, mutta niin on alkoholi, uhkapeli, jalkapallo, nalkuttaminen, Tupperware-kutsut … lista on loputon.

Paras ratkaisu olisi löytää ”se yhteinen peli”. Useat naispuoliset pelaajat ovat addiktoituneet kauhupeleihin. Silent Hill -sarja on erinomainen parisuhdepeli, kun sille antaa mahdollisuuden. Pelaaminen on hauskaa ja nautinnollista toimintaa, mutta ei niin hauskaa ja nautinnollista, että sen takia kannattaisi menettää ”hänet”.

Mutta toisaalta, kun parisuhde on päättymässä, niin se päättyy. Lopullinen syy on vain eron ylle puettu ilmiasu. Ero tapahtui jo aikaisemmin. Kun kumpikaan ei sitä vielä tiennyt.