Yksinäinen joulu – second opinion

Hmmm … elämäni ensimmäinen yksinäinen joulu alkaa olla takana. Vaikka olen ollut flunssassa ja kuumeisena viimeiset 4 päivää, niin jotain positiivista tässäkin joulussa on … Jouluriidaton joulu!! Yrittäkääpä sitä parisuhteessa, suvun tai perheen kanssa. Hah!!

5 vastausta artikkeliin “Yksinäinen joulu – second opinion

 1. Jouluaatto hurahti anoppikokelaalla, ja usko tai älä, ei riidan riitaa! Huomenna meidän vanhuksille, joten saapa kattoo kuin silloin käy…

  Tykkää

 2. Miten joulu voi olla takana aattona, kun ensimmäinen joulupäivä on vasta 25.12?

  Tykkää

 3. Tommi,

  Jouluni ovat kuin minä itsekin ”mad, bad and Dangerous to know”. Eli joulu minun tapauksessa loppuu siihen, kun lahjat on jaettu ja niiden mukaan sukulaiset ja muut jaettu hyviin ja pahoihin. Joulupäivänä alkaa koston kierre …

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.