Köhä

Sairaana ihminen on kaikkein itsekeskeisin. Niin olen minäkin. Ja aion kirjoittaa vain ja ainoastaa flunssani kehkeytymisestä. Kuume on alkanut laskea, mutta sen myötä olen saanut köhän ja nokkakin on alkanut vuotaa. Hienoa!

Olen antanut itselleni luvan matkustaa huomenna Mikkeliin, jos kuume ei enää nouse ja se laskee illan aikana normaalille tasolle. Mutsi ja faija lupasivat tulla jo lauantaina takaisin ja tuoda kinkkua, jotta saisin edes vähän joulun tunnelmaa … niin.

Tuomas Vimman Helsinki 12 on aika surkea kirja. Se on täynnä sisäisiä ristiriitoja, joka tekee tarinasta epäuskottavan. Kielellisesti se on kuitenkin sen verran mielenkiintoinen, että sopii flunssassa luettavaksi. Paras uusi sana kirjassa tähän asti on ollut ”nelivärihaukotus”.

Yksi vastaus artikkeliiin “Köhä

Kommentointi on suljettu.