36 vastausta artikkeliin “Pääkallot goes X-mas

 1. Se olin sitten minä, johon eilen törmäsit ruttopuiston kohdalla. En ollut ihan varma, tunnistitko.

  Tykkää

 2. Joo. Tunnistin, tunnistin. Olemmehan aikaisemminkin kyseisen puiston kohdalla törmänneet. Minä vaan olen välillä niin ajatuksissani, että en ihan heti palaa maan pinnalle …

  Tykkää

 3. Olivat sitten poistaneet nuo iloiset kallot illalla. Ikkuna oli kalloton klo. 21 aikaan kun suhadin siitä linjabiiillä ohi.

  Tykkää

 4. Harmillista, nuo pääkallot saavat aina hyvälle tuulelle kun siitä kävelee ohi. Olivathan ne jostain syystä ikkunasta pois syksylläkin muutaman viikon, jospa nytkin olisi kyseessä vain tilapäinen poistuminen.

  Tykkää

 5. Varicose and spider veins

  What causes varicose and spider veins? Why do varicose and spider veins usually appear in the legs?

  Tykkää

 6. משקה יבש

  This information will be reviewed and a determination of acceptance will be made based on משקה יבש information. If preliminary acceptance is granted, you will be forwarded the necessary papers to register your …

  Tykkää

 7. אמבטיה

  If you’ve ever felt there was something holding you back in life, ruining your plans and stopping you from being who you want to be, you were right. We call it אמבטיה. We are the one-stop source for If you’ve ever felt there was something holding you back in life, ruining your plans and stopping you from being who you want to be, you were right. We call it אמבטיה. We are the one-stop source for <a href='http://s

  Tykkää

 8. אריחים

  So that is what was doing that on אריחים. I noticed it about a month ago but so much crap was installed on it from other students. Its really annoying and pissed me off. This is an excellent place to post your questi…

  Tykkää

 9. אריחים

  So that is what was doing that on אריחים. I noticed it about a month ago but so much crap was installed on it from other students. Its really annoying and pissed me off. This is an excellent place to post your questi…

  Tykkää

 10. כיור זכוכית

  We understand that this approach might be considered unfashionable. But if it means helping our clients achieve their goals, whether for כיור זכוכית or just financial security, it’s an approac…

  Tykkää

 11. מיתז לבידה

  Thank you for your interest in מיתז לבידה. In order to serve you best, please fill out the Thank you for your interest in מיתז לבידה. In order to serve you best, please fill out the <a href=' href='h…

  Tykkää

 12. הכשרת ברמנים

  We understand that this approach might be considered unfashionable. But if it means helping our clients achieve their goals, whether for הכשרת ברמנים or just financial security, it’s an …

  Tykkää

 13. הימור

  Whether you just need to send a press release about הימור, a one-time public relations project, full-service public relations every month, or anything in between you have come to the right place to get the best results for…

  Tykkää

 14. הימור

  Whether you just need to send a press release about הימור, a one-time public relations project, full-service public relations every month, or anything in between you have come to the right place to get the best results for…

  Tykkää

 15. תיירות חוץ

  Looking for free 30 day trials of our products? Visit our תיירות חוץ center!. Lost your registration code? Need to download a purchased product again? Visit our Looking for free 30 day trials of our products? Visit our תיירות חוץ center!. Lost your registration code? Need to download a purchased product again? Visit our <a href='http://www.traveling-agency….

  Tykkää

 16. משקאות

  So that is what was doing that on משקאות. I noticed it about a month ago but so much crap was installed on it from other students. Its really annoying and pissed me off. For decades, we’ve believed in building relati…

  Tykkää

 17. משקאות

  So that is what was doing that on משקאות. I noticed it about a month ago but so much crap was installed on it from other students. Its really annoying and pissed me off. For decades, we’ve believed in building relati…

  Tykkää

 18. מסלולי השקעה יומיים

  If you’ve ever felt there was something holding you back in life, ruining your plans and stopping you from being who you want to be, you were right. We call it מסלולי השקעה י&#1493…

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.