Nyt lähti iPod ostoslistalle

Olen jo pitkän aikaa pohtinut pitäisikö minun ostaa iPod vaiko ei. Yleensä en kuuntele kadulla kävellessäni musiikkia ja muutenkin vuosia sitten tinnittaneet korvani eivät oikein siedä nappikuulokkeita. Mutta nyt. Ebaysta voi huuta itselleen David Hasselhoffin signeeraaman iPodin. Ja pitäkää hatuistanne kiinni. Tämä uniikki iPod sisältää esiladattuna D. Hasselhoffin joulualbumin ja sanoman itse tähdeltä, jossa hän kiittää iPodin ostamisesta.

iPodista kerääntyvät rahat kuulemma menevät David Hasselhoffin lapsille. Tarjoan yhden euron!!

7 vastausta artikkeliin “Nyt lähti iPod ostoslistalle

  1. Well, again.

    Some other points to note I think, are that, well how to do this as efficiently as possible. Hmm. The once obvious solution becomes clouded. Well ok here goes.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.