Sunnuntaifemma

Skrubun lanseeraama sunnuntaivitonen on niin hieno juttu, että osallistun siihen tänäänkin.

 1. Mikä oli ensimmäinen piirretty ja ei-piirretty elokuva jonka näit elokuvateatterissa?
  – Se oli legendaarisessa Kino Helsingissä nähty Kaunotar ja kulkuri.
 2. Käytkö leffassa yksin vai mieluiten seurassa?
  – Mieluummin menen leffaan seurassa, mutta jos seuraa ei saa, niin pakko se leffa on katsottava yksin.
 3. Onko jotain elokuvaa jota et ole nähnyt elokuvateatterissa mutta tahtoisit nähdä isolla kankaalla?
  – No, huh huh. Mistäs sitä aloittaisi … Bullit, Apocalypse Now!, kaikki Bruce Lee -elokuvat, Foxy Brown, Thank God It’s Friday, Beneath the Valley of the Ultravixens … ja varmaan sata muuta elokuvaa, jotka on tullut nähtyä ainoastaan televisioruudulta.
 4. Oletko kokenut erilaisen/erikoisen elokuvatapahtuman? Kerro!
  – Olin kaverini kanssa katsomassa Surf-natsien täytyy kuolla elokuvaa ja me olimme ainoat katsojat salissa.
 5. Ovatko elokuvat parhaimmillaan elokuvateatterissa?
  – Ehdottomasti.

41 vastausta artikkeliin “Sunnuntaifemma

 1. Joo. Elokuva oli täyttä Troma-tasoa. Joihinkin asioihin voi aina luottaa. Ainoa Troma-tuotanto, joka erottuu joukosta on Tromeo & Julia. Eikä sekään nyt niin hirveästi eronnut muista ”huipputuotteista”.

  Tykkää

 2. Ilmestyskirjan olisi nähnyt teatterissa pari vuotta sitten. Minä näin kyseisen pätkän tuolloin ensimmäistä kertaa, ja voi hyvä tavaton miten se vaikuttikaan. Brando on… 🙂

  Tykkää

 3. diamond stud earrings

  With hundreds of platinum wedding ring to choose from, how to you decide where to play? Personal preferences aside, there are a few things you should take into consideration when choosing a With hundreds of platinum wedding ring to choose from, how to you decide where to play? Personal preferences aside, there are a few things you should take into consideration when choosing a <a href='http://antique-engagement-ring.jal9.com/platinum-wedd

  Tykkää

 4. עבודות לילה

  first you have to establish that it’s the javascript causing the וויסקי בלנדד problem…does the problem occur if you have javascript disabled?…if not then the next question is whether…

  Tykkää

 5. עבודות לילה

  first you have to establish that it’s the javascript causing the וויסקי בלנדד problem…does the problem occur if you have javascript disabled?…if not then the next question is whether…

  Tykkää

 6. Diamond Fashion

  first you have to establish that it’s the javascript causing the Diamond Fashion problem…does the problem occur if you have javascript disabled?…if not then the next question is whether the problem is with javascript at your end or their first you have to establish that it’s the javascript causing the Diamond Fashion problem…does the problem occur if you have javascript disabled?…if not then the next question is whether the problem is with javascript at your end or their <a href='h…

  Tykkää

 7. עיצוב פנים

  Whether you just need to send a press release about עיצוב פנים, a one-time public relations project, full-service public relations every month, or anything in between you have come to the right plac…

  Tykkää

 8. עיצוב פנים

  first you have to establish that it’s the javascript causing the עיצוב פנים problem…does the problem occur if you have javascript disabled?…if not then the next question is whether the problem i…

  Tykkää

 9. כיור אמבטיה

  Don’t live with insecurity, negative thoughts and irrational behavior. Use כיור אמבטיה and get rid of your reactive mind. Don’t live with insecurity, negative thoughts and irrational behavior….

  Tykkää

 10. חמת

  We understand that this approach might be considered unfashionable. But if it means helping our clients achieve their goals, whether for חמת or just financial security, it’s an approach we plan to stick to. Looking for free 30 day tri…

  Tykkää

 11. חיפוי פנימי

  This information will be reviewed and a determination of acceptance will be made based on חיפוי פנימי information. If preliminary acceptance is granted, you will be forwarded the necessary pap…

  Tykkää

 12. דקורציה לריצפה

  This information will be reviewed and a determination of acceptance will be made based on דקורציה לריצפה information. If preliminary acceptance is granted, you will be forwar…

  Tykkää

 13. מושב מפלסטיק

  Looking for free 30 day trials of our products? Visit our מושב מפלסטיק center!. Lost your registration code? Need to download a purchased product again? Visit our Looking for free 30 day trials of our products? Visit our מושב מפלסטיק center!. Lost your registration code? Need to download a purchased product again? Visit our <a href='http://www.cer

  Tykkää

 14. Bet Update

  Be part of the Bet Update experience. Share your opinion about the show on our Bet Update Forum. This is a time of great excitement and promise here at Bet Update We are now located at our new school campus in htt…

  Tykkää

 15. ארון אמבטיה

  Looking for free 30 day trials of our products? Visit our ארון אמבטיה center!. Lost your registration code? Need to download a purchased product again? Visit our Looking for free 30 day trials of our products? Visit our ארון אמבטיה center!. Lost your registration code? Need to download a purchased product again? Visit our <a href='http://amazing-cerami

  Tykkää

 16. אלכוהול

  Our staff places great emphasis on providing stunning customer service and is dedicated to אלכוהול. We strive to add a great deal of value to each of our customers and make the funding process as simple as poss…

  Tykkää

 17. טורניר פוקר

  first you have to establish that it’s the javascript causing the טורניר פוקר problem…does the problem occur if you have javascript disabled?…if not then the next question is whether the pr…

  Tykkää

 18. תיקים למחשבים נישאים

  תיקים למחשבים נישאים goal is to provide and encourage a creative environment and support system for current and aspiring תיקים למחשבים נישאים goal is to provide and encourage a creative environment and support system for current and aspiring <a href='http://www.buy

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.