Joulupukki sekoili

Heh. Kasassa oli huomattu sama otsikko, mikä tarttui myös minun mieleeni. Alla kuva otsikosta (en linkkaile Iltalehden sivuille, koska siellä on se ärsyttävä kirjautuminen … what’s the fucking point!!).

joulupukkiotsikko.gif

Parasta jutussa oli brittiläisen mummelin tuohtuneet kommentit suomalaisen joulupukin tapaamisesta.

– Kaksi lastenlastani ei enää usko koko joulupukkiin.

On se kamalaa, kun lapsen usko asetetaan koetukselle. Elämä ei ole aina reilua … ei edes upporikkaiden brittien elämä. Mutta kyllä suomalainen matkan järjestäneen yrityksen markkinointipäällikkö vetää parhaat pisteet taas kotiin.

– Kuulostaahan se pahalta, että jotkut ovat menettäneet uskonsa joulupukkiin. Itse luotan edelleen tähän tuotteeseen ja palveluun…ja joulupukkiinkin, Posio sanoo.

Tuote ja palvelu nyt ovat aika pahasti retuperällä, jos joulupukkia ei kyetä järjestämään lapsille lapissa. Ja ennen kaikkea kun vedotaan ”toiminnallisiin ongelmiin”. Suomeksi tämä siis taisi tarkoittaa sitä, että pukki oli vähän kännissä …

Ja lopuksi ikimuistoinen kirje pukille parin vuoden takaa.

Kirje

3 vastausta artikkeliin “Joulupukki sekoili

 1. Olipas se päivän pelastus 😀

  (Miksiköhän sun kommenttisysteemin tekstit katoavat säännöllisesti? Kenenkään muun sivusto ei taida vihata IE 6.0:aa yhtä ärsyttävästi.)

  Tykkää

 2. Moira,

  Katoavat? Olet ensimmäinen, joka asiasta ilmoittaa ja et varmaan ole ainoa IE 6.0:n käyttäjä. Ja eikä mun sivusto vihaa mitään selainta. Jotkut selaimet, vaan on rakennettu siten, että eivät kunnioita standardeja …

  Shrike,

  Kiitti vinkistä. En siltikään linkitä sellaisten lehtien sivuille, jotka pitävät reggautumista. Siinä kun ei ole mitään järkeä, jos sisältö on ilmaista.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.