Ennalta-arvaamatonta

Bad Boy Boogie, Shout At The Devil, Looks That Kill, Live Wire, Kick Start My Heart … Joopa joo. Tuota tuli joskus nuoruudessa kuunneltua. Kyseessä on siis Mötley Crüe (eli kotoisesti ”Mötikkä”). Bändi on nyt sitten ilmoittanut palaavansa takaisin lavoille. Trendikäs ”reunion tour” on odotettavissa ja yllätys yllätys taas yksi kokoelma (niitä on muistaakseni tullut jo 4).

Mötley Crüen aivot, Nikki Sixx (mikä ei siis tarkoita, että bändillä olisi aivoja kovin paljoakaan), ilmoitti tiedotustilaisuudessa, että ”We only guarantee one thing, it’s gonna be unpredictable.” Tuota noin. Mikä tässä on ennalta-arvaamatonta? Kaikkihan nyt tiesivät, että ”band you thought you never see live again” nousee 110% varmuudella takaisin lavalle rahastamaan vielä kerran. Jos Mötleyn äijät haluavat olla todella ennalta-arvaamattomia, niin he soittaisivat hanureilla ja pyykkilaudoilla polkkaversioita vanhoista hevi-ralleistaan. Uskon, että näin ei tule käymään.

motleycrue.jpg

Äh!! Boring As Hell Tour 2005 … Come And Leave Before Main Act – Siinä kiertueellenne parempi otsikko kuin ”RED, WHITE & CRÜE TOUR 2005… BETTER LIVE THAN DEAD”.

5 vastausta artikkeliin “Ennalta-arvaamatonta

Kommentointi on suljettu.