Newsmap

Minä rakasta informaatiotulvaa ja -ähkyä. Lisää! Lisää! Lisää! Ei saa koskaan tarpeeksi. Viimeisin infoaddiktin taivas on Newsmap. Sovellus, joka seuraa Google Newsia graafisessa muodossa. Nyt vaan pitäisi työpöydällä olla läppärin vieressä sellainen Applen 30 tuuman HD Display. Yes!! Vielä kun nukkuminen tehtäisiin farmakologilla innovaatioilla tarpeettomaksi, niin oltaisiin aika lähellä täydellisyyttä. [via Geekzone]

2 vastausta artikkeliin “Newsmap

  1. Newsmapissa on potentiaalia mutta homma on sössitty pahasti. Koko Google Newsin ”idea” menee roskakoriin kun Newsmap palauttaa vain yhden uutiseen liittyvän linkin eikä Google Newsin hakua jossa voi valita useista asiaa sivuavasta artikkelista (usein satoja tai tuhansia erilaisia).

    Verdict: Currently unusable

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.