Mac-valitusta

OK. Olen tunnetusti Mac-mies ja aina valmis ylistämään henkilökohtaista ATK-valintaani sekä muuta sen sellaista PC-miehiä ärsyttävää trendipelleilyä. O’Reillyn MacDevCenterissä on kerätty viisi yleisintä valituksen aihetta Mac-rintamalla. Samaan syssyyn saa myös ratkaisut ongelmiin.

Valitettavasti artikkelissa ei ole mitään mainintaa omasta ongelmastani. Kolumbuksen palvelun mailin kanssa Macintoshin Mail-ohjelma ei tunnut toimivan. Aina kovalevyn nollauksen jälkeen (kyllä, tein sen taas) Mail ei suostu lähettämään postia smtp.kolumbus.fi serveriasetusten kanssa (???). Kaikki asetukset on Elisan supportin mukaisia. Viime kerralla oli sama juttu, mutta sitten joitakin buttoneita painamalla kaikki alkoi toimimaan.

Onko kellään mitään hajua miksi homma ei toimi? Postia siis kykenee lukemaan täysin kitkattomasti, mutta postin lähettäminen ei onnistu. .Mac -postia voi lähettää ongelmitta …

8 vastausta artikkeliin “Mac-valitusta

  1. Kyllä minun iBookini Mail lähettää postia ihan ongelmitta smtp.kolumbus.fi:n kautta. Ainoat ongelmat ovat liittyneet joihinkin sertifikaatteihin, joita en ole saanut hyväksyttyä pysyvästi.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.