Pro Kimi Räikkönen

kimilooppi.gif

On se nyt kyllä kumma, kun 25-vuotiaan suomalaisen jässikän kännääminen Kanarian saarilla nousee valtakunnan iltapäivälehtien lööppien aiheeksi. Oikein jutuissa mainittiin, että joku vanhahko rouvashenkilö oli menettänyt uskonsa koko Formula-sirkukseen Kimin käytöksen johdosta. Jos se lähimmän ruokakaupan kassan nuori mies olisi käyttäytynyt samalla tavalla (ja mitä luultavammin käyttäytyikin), niin tuskinpa tuo iäkäs hieho olisi lopettanut kaupassa asioimista.

Hyvä Kimi … Olet tästä lähtien SchizoBlogin suojeluksessa (vaikkakin kotisivusi on toteutettu täysin amatöörimäisesti … anna niiden designerille potkut välittömästi). Ja tätä suojelupäätöstä ei tehdä ihan joka päivä. SchizoBlog kannattaa lööppivapaata rällästämistä Kanarian saarilla kaikille maamme julkkiksille. Me kaikki olemme vain ihmisiä ja ihmisen tulee saada vetää hyvät pleksit aina silloin tälloin … varsinkin Kanarialla.

Kuvitelkaa, jos minä olisin julkkis: ”Schizo-Janne taas baarissa”, ”Suhde katkolla?”, ”Jano ei sammu … taas baarissa”, ”Lopeta Janne ennen kuin kuolet – ystävät huolestuneina”, ”Naisia, Naisia, Naisia – TiraMisu ja My Typo_ – keitä nämä salaperäiset nimet peittävät taakseen?”, ”Naisia, olutta, tanssia ja taksimatkoja – Schizo-Jannessa yhdistyy kansakunnan nuorten rappio” … Hmmm. Itse asiassa ei yhtään hassumpaa uutisointia. Pitääpä taas soittaa jollekin toimittajaystävälle, että tekisi minusta jutun.

9 vastausta artikkeliin “Pro Kimi Räikkönen

 1. Ok, tätähän ei pitäisi tunnustaa, mutta…

  Olin elämäni ekaa kertaa seuramatkalla ja samalla Kanarialla. Pe-iltana hekoteltiin kavereiden kanssa, että Ingles on kyllä maineensa veroinen, kun jossain Suomibaarissa esiintyi Danny! No ei menty kumminkaan. Loppujen lopuksi ajauduimme about samaan tai pahempaan kuntoon kuin Kimi, koska ei Kanariaa kestä muuten kuin kännissä.

  20 vuoden kuluttua uudelleen. Kanaria on oikea varhaiseläkeläisten puuhamaa: lämmintä, humppakaraoket joka ilta ja paljon ikätovereita mestoilla.

  Tykkää

 2. jumatsuka. komeita otsikoita.

  lehdistöllä vain olisi hikiset paikat pysyä ajan tasalla kun sä ite kirjoittaisit bailuistasi aikaisemmin, häpeämättömämmin ja paremmin.

  Tykkää

 3. Niin no eikös kaikki huonoihin liksoihin tyytymättömät toimittajat lähde mainostoimistoon ns. ”huoraamaan”. Ja sitten muistutetaan aina illan jossain vaiheessa omasta toimittajamenneisyydestä. Mutta että Janne teet sen jo noin nuorena! 😀

  Tykkää

 4. Pekka,

  Siinä välissä minä opiskelin filosofian maisteriksi ja meritoiduin kansansivistyksen parissa. Ja onko 33-vuotias sinusta nuori? Ok olen todella nuorekas ikäisekseni, mutta kuitenkin … Ja toisaalta, jos jossain maksetaan paremmin ja annetaan luovempi työympäristö, niin miksi siitä ei mainitsisi ympärilleen. Erkollakin on vielä jotain opittavaa …

  Tykkää

 5. Siis mullahan ei henk. koht. ole mitään tuollaista urasiirtoa vastaan, kunhan vain toin ilmoille tämän käsittääkseni yleisen stereotypian aiheesta. Itselläni mainos/uusmediapuolelle siirtymistä on jarruttanut ajatus siitä, että joutuisi puffaamaan tuotetta tai yhtiötä, jota inhoaa niin perinpohjaisesti että edes raha ei lohduttaisi…

  Tykkää

 6. Ilmaisin itseni epäselvästi: mainosalalla tai uusmediabisneksessä toimiminen ei ole mielestäni huoraamista. Toin vain esille stereotypian, jota olen kuullut esitettävän mainosalalle liukuneista toimittajista. Alasta riippumatta on hyvä opetella sanomaan napakasti EI.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.