Sakot bloggaamisesta

Vain Amerikassa voi tapahtua tällaista. NBA koripallojoukkueen Dallas Mavericksin omistaja Mark Cuban pitää blogia. Cuban pohti blogissaan, että NBA-sarjan aloituskierros ei saa kovinkaan mairittelevia katsojalukuja, koska sarja alkoi presidentin vaalien jälkeisenä päivänä. Tästä suivaantuneena NBA:n pomot mätkäyttivät Cubanille sakot. Mikäs se sana olikaan? … Ai, niin – sananvapaus. [via Boing Boing]

4 vastausta artikkeliin “Sakot bloggaamisesta

 1. No, jos kundi omistaa NBA-joukkuueen, niin ei luulisi jätkällä olevan pikkurahasta puutetta. Sakot taas ovat symbolisesti täysin käsittämättömät. Ja toivottavasti tästä ei tule mitään yleistä käytäntöä. Koska se mitä jenkit edellä, sitä muut perässä …

  Tykkää

 2. On se saanu isoja sakkoja ennenkin blogissa tehtyjen kommenttien perusteella. Kerran se taisi saada miljoonan taalan sakot liigalta tuomareitten (koripallo) arvostelusta, mutta muistaakseni se ei tullut blogikirjotuksesta.

  Tossa blogissa oli mielenkiintoinen vääntö viime kesänä, kun Steve Nash jätti Dallasin joukkueen. Cubanilla ja Nashilla oli kovin erilaiset versiot tapahtumien kulusta.

  Cuban sai mainetta NBA omistajauran alkuaikoinaan… mm. varusti jokaisen pelaajan lokeron pukukopisssa DVD-soittimella ja pelikonsolilla. Cuban taisi myös kehittää mukavamman vaihtopenkin pelaajille =)

  Tykkää

 3. I’ve said it before.

  Apparently this needs to be said a second time, and much as I tire of it, I guess I’m the person to do it. Notice the gender neutrality. Here goes.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.