Hei ihan oikeasti!

Näköjään jotkut ovat ottaneet nyt vähän turhan vakavasti minun anti-joulu -liikkeen. ƒlkää nyt hyvät ihmiset ottako kaikkea niin vakavasti. Suurin osa, mitä tässä blogissa tulee ulos on julkaistu ”pilke silmäkulmassa” -metodilla.

Valitan kieron huumorintajuni herättämää närää ihmisissä. Mutta annetaan kaikkien kukkien kukkia. Varsinkin huumorin kukkien …

13 vastausta artikkeliin “Hei ihan oikeasti!

 1. Hyvä että huumorintajusi aiheuttaa keskustelua. Hyvä Joulu Vs. Paha Joulu. Olen hyvien puolella. Hyvä Voittaa. Ja paha saa palkkansa.

  Tykkää

 2. mitä sinä Shine siitä välität, eihän sun tartte siihen rumbaan osallistua jos et halua. älä nyt ole niin vihainen ja tosikko, jouluna saa hyvät lomat työpaikalta, tosin tänä jouluna vain yksi ylimääräinen.

  Tykkää

 3. Kyllä mä kovasti yritänkin olla välittämättä asiasta. Se on vain niin kamalaa katsella kavereiden naamoja, jotka lahjoja ojentaessaan eivät odotuksistaan huolimatta tulekaan saamaan mitään… 😦 Sitä ”tänä vuonna ei osteta mitään” -toivetta kun ei kukaan koskaan toteutakaan. Hö. No mutta glögi on ainakin hyvää 🙂

  Tykkää

 4. Ei joulua saa mollata. Joulu on pyhä. Jouluna pitää iloita. Jouluna on kaikkien pakko ostaa. Ostaa mitä vaan, vaikkei tarvitsisikaan. Tuhlata rahaa. Lähettää kortteja. Koristella ympäristö mauttomilla esineillä. Muovilla ja räikellä valoilla. Joulu on rahan juhla. Rahaa ei saa mollata. Raha on pyhä. Rahasta pitää iloita.

  Tykkää

 5. Heh, jos kaikki kukat saavat kukkia, kuten Skitso jaksaa toistaa (aika moneen kertaan… ;), sallittaneen siis myös toisalla esitetty mielipide, jonka mukaan Skitson anti-jouluhommeli on tympeä.

  Jännää, kuinka jossain päin Suomea ihmisiä _pakotetaan_ viettämään joulua. Voiko teidän hyväksenne järjestää jonkun keräyksen näin joulun alla? Laalaa.

  Hyvää joulua!

  Tykkää

 6. Palvelutyössä ei ole ainakaan kamalampaa aikaa kuin joulu. Kaikki ovat kuin anaaliin raiskattuja pesukarhuja ja kiire on jumalaton. Joulun vituttavuutta ei piekse edes vuoden viimeisenä päivänä (lue uudenvuoden aattona) tehtävä inventaario joka kestää ainakin iltakymmeneen.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.