Kolmas kerta toden sanoo

No niin. Nyt se on verkossa saatavilla. Lopullista tuotetta saadaan odottaa toukokuun 19. päivään saakka. Vain tämä ja ainoastaan tämä voi pelastaa alkuperäisen trilogian maineen silmissäni. Ainakin trailerin perusteella leffassa tulee olemaan hyvä määrä läheisen raskasta hengitystä.

6 vastausta artikkeliin “Kolmas kerta toden sanoo

 1. Olen edelleen sitä mieltä, että alkuperäinen trilogia ei ole yhtään sen parempi tai huonompi kuin nämä uudemmatkaan. Aika vain kultaa muistot. Kriittisesti ajatellen koko Star Wars on melkoista kioskiroskaa, mutta kioskiroskaahan on joskus ihan kiva ahmia.

  Tykkää

 2. Niinhän se on, että yksi tykkää tyttärestä ja toinen emännästä. Kolmas ottaa molemmat. Ensimmäisen trilogian vaikutusta populaarikulttuuriin ei kriittinenkään katse voi kieltää. Itselleni vaan tämä uusi trilogia on jo kahdella aikaisemmalla osallaan pilannut tuon muiston aika pahasti.

  Tykkää

 3. Minun mielestäni episodien I-II suurin ongelma oli liian pitkälle viety söpöys, ja ’kokoperheenleffamaisuus’, joka kärjistyi anakin skywalkerin näyttelijässä. ƒrsyttävä naapurinpoika – jopa ykkösepisodin pikkukoltiaisessa oli enemmän munaa kuin kakkosen teini-skywalkerissa.

  En katsonut minäkään kakkosepisodia loppuun, kismitti niin saatanasti (paitsi lopun Yodan miekkamätön).

  Tykkää

 4. Kakkosen ainoa huippukohta oli se, että vihdoinkin nähtiin kuinka kova jätkä Yoda oikeasti on. Ja olihan se kova jätkä heiluttamaan lasermiekkaa.

  Tykkää

 5. Katsoin alkuperäisen trilogian dvd:ltä, ja aika ei ollut kullannut muistoja: erittäin mainiota toimintaa vs. uudet, pitkäveteiset perhe-elokuvat. Varsinkin Han Solon äijärepliikit toivat hilpeän tuulahduksen ajalta, jolloin jokaisessa toimintapätkässä piti olla oikea machoäijä!

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.