Viettelyn salat

Viimeisen vuorokauden aikana my typo_’ssa ja SchizoBlogissa on käyty kiivasta keskustelua kukkakimpuista, naisten miellyttämisestä ja tietenkin parisuhteen solmimisen ongelmista. Olen jo pitkään ollut huolestunut oman sukupuoleni edustajien asemasta tässä ihmissuhdepelissä. Välillä tuntuu siltä, että mitä sitten tekeekin, niin aina menee vikaan.

Ja niinhän se on, että aina välillä miehenä naisista tulee hoettua vanhaa sanontaa: ”Ei niiden kanssa voi elää, mutta ei niitä ilmankaan tule toimeen. Pitää vaan yrittää kestää ja ymmärtää.” Mutta on toinenkin vaihtoehto. Nyt paljasta pimeimmän salaisuuteni. Ehdottoman lähteen ja oppaan kohti ¸ber-coolia elämänestetiikkaa:

Ja tätä ei sitten ole tarkoitettu otettavaksi liian tosissaan. Pientä pilkettä silmäkulmaan ja elämä alkaa hymyilemään tämän oppaan avulla. Hyvä elämä ei välttämättä ole valintakysymys, mutta aika lähellä sellaista.

Jos koko opasta ei jaksa käydä läpi, niin suosittelen lämpimästi kappaletta: ”How To Install the Super Get-Laid Attitudes In Yourself So You Use Them Automatically”. Eli asennetta veljet. Nyt taisi Poikamieskin jäädä toiseksi … heh heh.

Yksi vastaus artikkeliiin “Viettelyn salat

Kommentointi on suljettu.