NaNoWriMo on taas täällä

Aivan varkain pääsi alkamaan taas NaNoWriMo (National Novel Writing Month). Jos joillekin asia ei ole jo entuudestaan tuttu, niin ajatuksena on kirjoittaa 50 000 sanainen romaani kuukaudessa. Laatuvaatimuksia ei ole. Ainoa kriteeri on saada aikaiseksi 30 päivässä 50 000 sanainen romaani. Ja tietenkin jokainen päivän aikaansaannos verkkoon jakoon. Saa nähdä saammeko taas nauttia Myrskyn kaimani maanisesta kirjoitusvimmasta. Ainakin Luukannel on poistettu verkosta – editointikierroksella?

Itse en aio (taaskaan) osallistua NaNoWriMoon. Maailma saa vielä odottaa skitsoanalyyttistä omaelmänkerrallista essee-romaaniani Täysin digitalisoitu mediafilosofia (tuon verran voin siis raottaa salaisuuden verhoa … heh heh). Mutta NaSoAlMo on sellainen johon voisin vaikka osallistuakin – eli ”National Solo Album Month”. Voisin vaikka toteuttaa jo kuvitteellisella tasolla julkaistun soolo-albumini Decadentist. Ja löytyyhän albumilta jo kaksi raaka-demoa:

Mutta valitettavasti tässä kuussa ei jää aikaa kummallekaan projektille.

6 vastausta artikkeliin “NaNoWriMo on taas täällä

 1. Tänä vuonna ei ehdi kertakaikkiaan osallistumaan, mikä on oikeasti sääli. Tai mistä sitä vielä tietää, onhan tässä vasta kaksi päivää mennyt. Ja kuolema kuittaa univelat.

  Luukannel on poissa verkosta siksi, että kässäri on usealla kustantamolla luettavana. Jos ei tärppää, julkaisen varmaan lopullisen version verkossa. 🙂

  /J

  Tykkää

 2. Hmm, toi ”täysin digitalisoitu mediafilosofia” kuulostaa termisnobbailulta. 😉

  Tykkää

 3. Jyrki,

  Sitähän se onkin … heh heh. Ei kai tällaiselta akateemisesti ylikoulutetulta verkkotyöläiseltä muuta voi odottaa.

  Tykkää

 4. Augh. Minulla ei ole aavistustakaan miksi oikein ryhdyin NaNoa kirjoittamaan. Kumman hyvin minulla on kuitenkin mennyt. Paitsi että reväytin olkapääni, mutta se johtui siitä että menin tyhmänä pyöräilemään jäiselle tielle.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.