Suurimmat suomalaiset

Fabulassa pähkäillään taas (ja aiheesta) tätä YLEn Suuret Suomalaiset -äänestystä. Koska rakasta listoja, niin tässä sitten oma Top-10 -lista.

  1. Mitä
  2. Vitun
  3. Väliä
  4. Sillä
  5. On
  6. Kenet
  7. Valitaan
  8. Suurimmaksi
  9. Suomalaiseksi?
  10. Andy McCoy

Kaikkihan sen nyt tietävät, että suurin suomalainen kautta aikojen on Väinö Myllyrinne (246 – 248 cm – riippuu vähän lähteestä). Ja eikö YLEllä ole mitään muuta tekemistä kuin hössöttää tällaisen kansalaisromanttisen yksilökultin ympärillä. Kehittäisivät sitä digi-TV:tä eli keskittyisivät olennaiseen.

Ja asiasta aivan toiseen. Olen erittäin huono hankkimaan tavaroita jälkikäteen, ellen hanki niitä itselleni välittömästi. Olen harrastanut yli puolet elämästäni jonkin soittimen soittamista (eniten kitaraa), mutta vasta tänään sain hankittua elämäni ensimmäisen nuottitelineen. On se hieno.

nuottiteline.jpg

2 vastausta artikkeliin “Suurimmat suomalaiset

Kommentointi on suljettu.