Sokkotreffit – kuolevaa kansanperinnettä?

Minä rakasta kunnon sokkotreffejä … okei, okei … rakasta treffejä kuin treffejä. Mutta sokkotreffeissä on oma jännityksensä. Ennen toisen tapaamista sitä pyörittelee mielessään, että minkälainen toinen mahtaa olla ja mistä sitä alkaisi juttelemaan … yms. yms. Adrenaliinia erittyy vereen oikein olan takaa ja muutenkin on perhosia vatsassa. Monet eivät tästä pidä, mutta minä suorastaan nautin siitä.

Nyt kuitenkin sokktreffien perinne on pahasti uhattuna pahamaineisen 3G:n toimesta. Videopuheluiden mahdollisuus antaa ihmisille mahdollisuuden kurkistaa ääneen puhelun takana. Valokuvillahan voi tunnetusti huijata vaikka kuinka ja paljon, mutta suora videokuva ei jätä mitään peittoon … ellei osaa paria kikkaa. Mutta toisaalta, tämähän vain alleviivaa mediassa uimisen taitoa vastaisuudessa [via SmartMobs].

Se, että parantaako tämä ollenkaan ”sen oikean” löytymistä, on kysymys johon en ota mitään kantaa. Niin iloisten kuin ikävienkin yllätysten kohtaaminen elämässä edellyttää tuntemattomiin vesiin sukeltamista.

32 vastausta artikkeliin “Sokkotreffit – kuolevaa kansanperinnettä?

 1. Juuri tuon takia minä sovin sokkotreffit aina baariin. Siinä voi sitten yrittää juoda toista kauniimmaksi jos sikseen tulee. Valitettavasti kaikista kansantaruista huolimatta se ei ole onnistut kertaakaan.

  Mutta toisaalta, olen aina ollut sitä mieltä, että aina pitää antaa toiselle mahdollisuus näyttää oma hurmaava itsensä, jos on kerran sokkotreffeille asti raahautunut.

  Tykkää

 2. Joo, silläpä sitten antaa itsestään sopivan pelottavan kuvan kun heti kättelyssä vetää neljä tequilaa, että kestää treffit läpi.

  Tykkää

 3. Leena,

  Herrasmies tietenkin tarjoaa ne neljä tequilaa. Tai sitten pidättäytyy sivistyneesti siiderissä. Ja sitä paitsi, parin oluen jälkeen kummatkin ovat sen verran rentoja jännityksestä, että alkaa normaalimpi olotila vallata alaa.

  Tykkää

 4. Joo. Se osoittaa pientä pelisilmän puutetta, jos sokkotreffeille mentyä herää aivan jonkun muun vierestä. Varsinkin, jos vierustoveri paljastuu sokkotreffiseuran tutuksi tms.

  Nimim. Kokemusta ei tältä saralta (onneksi) löydy

  Tykkää

 5. מהילת אלכוהול

  Thank you for your interest in עבודות בבתי מלון. You will need to have JavaScript and cookies turned on in order to download the trials. The trials are accessed via a p…

  Tykkää

 6. Diamond Fashion

  Now used in more than 150 nations, Diamond Fashion brings dramatic and permanent improvement to people all over the world. first you have to establish that it’s the javascript causing the Diamond Fashion pro…

  Tykkää

 7. Diamond Fashion

  Now used in more than 150 nations, Diamond Fashion brings dramatic and permanent improvement to people all over the world. first you have to establish that it’s the javascript causing the Diamond Fashion pro…

  Tykkää

 8. ברזים

  Thank you for your interest in ברזים you are doing a wonderful thing for your community! If youíve ever felt there was something holding you back in life, ruining your plans and stopping you from being who you want to be, …

  Tykkää

 9. ברזים

  Our staff places great emphasis on providing stunning customer service and is dedicated to ברזים. We strive to add a great deal of value to each of our customers and make the funding process as simple as possible. Visit ou…

  Tykkää

 10. אריחים

  We understand that this approach might be considered unfashionable. But if it means helping our clients achieve their goals, whether for אריחים or just financial security, it’s an approach we plan to stick to. Thank …

  Tykkää

 11. אמבטיה

  So that is what was doing that on אמבטיה. I noticed it about a month ago but so much crap was installed on it from other students. Its really annoying and pissed me off. Thank you for your interest in So that is what was doing that on אמבטיה. I noticed it about a month ago but so much crap was installed on it from other students. Its really annoying and pissed me off. Thank you for your interest in <a href='http:/…

  Tykkää

 12. בית וגן

  Our staff places great emphasis on providing stunning customer service and is dedicated to בית וגן. We strive to add a great deal of value to each of our customers and make the funding process as simple as possible. …

  Tykkää

 13. ברזים

  Whether you just need to send a press release about ברזים, a one-time public relations project, full-service public relations every month, or anything in between you have come to the right place to get the best results for…

  Tykkää

 14. חרסינה

  When you use us to write and send a press release for you about חרסינה, you are guaranteed that it will be published. This information will be reviewed and a determination of acceptance will be made based on When you use us to write and send a press release for you about חרסינה, you are guaranteed that it will be published. This information will be reviewed and a determination of acceptance will be made based on <a href=…

  Tykkää

 15. כיור נירוסטיה

  We understand that this approach might be considered unfashionable. But if it means helping our clients achieve their goals, whether for כיור נירוסטיה or just financial security, i…

  Tykkää

 16. קורסי פיקדון

  first you have to establish that it’s the javascript causing the קורסי פיקדון problem…does the problem occur if you have javascript disabled?…if not then the next question is whether…

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.