Läksiäiset

Ok. Läksiäiset olivat pienimuotoiset, mutta lämpimät. Ikävä jäi, mutta jääkööt. Eteenpäin mentäessä jotain jää aina taakse. Duunikaveri oli kuunnellut intoiluani oikein ja läksiäislahjaksi sain alla olevan kortin.

revenge.jpg

Ja tämän maailman kauneimman näyn lisäksi sain 30 euron lahjakortin Kukunoriin, pullon viiniä, Geisha boxin ja traditionaalisen Yliopisto-mukin. Olen otettu … Mikään ei voi kruunata lahjaa paremmin kuin minun näköinen tuote Kukunorista. Vieläkin jään ihaileman Umaa veriläiskissä. Mmmm …

Ainakin tuleva duunikaveri osaa arvostaa korttia ..

2 vastausta artikkeliin “Läksiäiset

  1. Leffakrääsästä on jäänyt mieleeni Töölössä kävellyt tyttö, joka kantoi mukanaan itsensä korkuista pahvista Umaa.

    Ja Kukunorista tietenkin Totoro-reppu!

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.