Pari linkkiä

Miten Nintendo sensuroi pelejään Jenkeissä. [via Boing Boing]

Interaktiivinen Mona Lisa

Niin ja pikkujoulutestin mukaan minä olen Supliikkimies Huikkanen.

Kontakteja syntyy ja se näkyy. Väsymättömästä ja taidokkaasta tanssituksestasi – siis naiset. Anna suurta arvoa klassikoille myös tanssilattian ulkopuolella, viinileikkeestä Luottopartaveteen ja Vakio-pastilleihin.

Joopa joo. Supliikkimiehiä ollaan. Kieltämättä. Naiset ja nautintoaineet saavat aina täyden huomioni. Niin saivat eilenkin aivan liiankin kanssa. Koska olen kyltymätön, niin lähden tänäänkin baariin enkä todellakaan karta naisseuraa. Vielä kun tietäisi, että kenen kanssa, niin kaikki olisi OK.

2 vastausta artikkeliin “Pari linkkiä

  1. Ja kaikkihan muistavat Marion: vihreän lehden ja kukan voimalla voittoon vai miten se nyt menikään.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.