Muistutus: enää 10 päivää pikkujouluihin

Ihan vaan muistin virkistämiseksi muistutan, että Blogipiirin pikkujoulut ovat 10 päivän kuluttua perjantaina 29. lokakuuta (siis tätä kuluvaa kuukautta). Paikkana on tällä kertaa Punavuoren Ahven (Punavuorenkatu 12 … ja kaupunki oli se Helsinki). Paikalle saa alkaa ilmestymään klo 19 ja siitä eteenpäin.

On tietenkin varsin epävarmaa miten Kallion Blogipiiri kykenee suoriutumaan Calamari Union -tasoisesta tehtävästä. Miten elää Kallion ulkopuolella? Kas siinä pulma, johon saa vastauksen ainoastaan ilmestymällä paikalle ja toteamalla itse.

Tiedossa on taas mitä svengaavinta meininkiä ja ohjelmaa. Tarkempi ohjelmanumeroiden lista ilmestyy myöhemmin. Sen verran voin jo paljastaa, että pisimmän matkan pikkujouluihin matkustanut saa minulta erikoislahjan …