Matka tuntemattomaan

Eräs tunnettu ex-bloggaaja ja nykyinen lukija lähetti minulle päivän piristykseksi linkin Team Hellan kotisivuille. Nämä armottomalla minimalistisella otteella tehdyt sivut edustavat kulttuuria, johon en kykene samaistumaan. En sitten millään.

Tästä sainkin itselleni haasteen ja lähdin tutustumaan Team Hellan sivuilla tarjottuihin linkkeihin. Tässä raportti matkasta tuntemattomaan. Suoraan sinne jonnekin, jossa kodittomuus ja vierauden tunne asustavat.

 • GTi Magazine. Ensimmäisellä vilkaisulla ajattelin, että tässä jos jossain on lehti, josta en tule löytämään yhtään minua kiinnostavaa juttua. Olin väärässä. GTi Magazineen on tulossa ennakkoarvio Need For Speed Underground 2 pelistä. Sen voisin lukea.
 • Completos Finland Motorsport. No, tässä ainakin on sellainen liike, josta en löytäisi mitään ostettavaa. Tai oikeastaan aito autotallin seinälle ripustettava tyttökalenteri voisi jossain mielentilassa lähteäkin mukaan.
 • Ollituning Oy LTD. Hmmm … Jos joskus tuntisin tarvetta ylisuureen takaspoileriin, niin tämä olisi varmaan aika hyvä liike sille. Mutta siis jos …
 • Powerset Oy. Yes!! Kuka muistaa vanhat kunnon vilkkuvat gif-animaatiot. Ne eivät ole lähteneet tämän firman sivuilta minnekään. ”Erikoistarjoukset !!!” välkkyy vieläkin silmissä.
 • AutoStudio Oy. Koska minulla ei ole autoa eikä näillä näkymin tässä ihan heti tule olemaankaan, niin suurempaa tarvetta ei ole vierailla tässäkään liikkeessä.

Ja tämä katsaus ei ollut mitenkään kriittinen tai pilkkaava. Nuoruudessa näitä karvanoppien ja lippalakkien luvattua kansaa pyöri kaveripiirin liepeillä ihan tarpeeksi. Tavallaan tunnen pientä kateutta sille, että osaa nauttia huoltoaseman kahvilassa istumisesta ja autolla ajamisesta. Mutta siis ihan pientä vain.

3 vastausta artikkeliin “Matka tuntemattomaan

 1. Moottoreista puhuminen on mukavaa. En kyllä ymmärrä niistä mitään mutta silti.

  Tykkää

 2. tp,

  Hyvä että nauratti. Tämä menee juuri niillä rajoilla, että ei oikein osaa sanoa ovatko toiset ihan tosissaan vai onko kaikki sittenkin vain pelkkää vitsiä. Jos sivut ovat täysin zoukkipohjalta tehdyt, niin siitä tekijöille pinnat himaan.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.