Mediassa osa …

No niin. Tulihan se sieltä vihdoinkin ulos. Olen taas mediassa. Tällä kertaa Kauppalehden maanantai-extran sivua komistamassa. Jännitti kyllä vähän, kun en oikein ollut jutun aiheesta niin hirveästi perillä. Eipä tullut kuitenkaan lauottua mitään aivan katastrofaalista.

kauppalehti.jpg

5 vastausta artikkeliin “Mediassa osa …

 1. Ihan hauskat jutut oli kirjoitettu, lyhyemminkin asiat olisi voinut ilmaista.

  Tota Kallioblogin hehkutusta en kyllä ymmärrä, koska KB on ollut ainakin mulle pettymys. Pitkiä diipadaapoja kaupunkikulttuurista ja kalliolaisuudesta. Kallioblogi ei voisi vähempää näyttää kuvaamaltaan kaupunginosalta: odotin eloisaa, lyhytjänteistä ja tapahtumarikasta kirjoittamista. 🙂

  Mutta minähän kuulunkin tähän pieneen vähemmistöön, jonka mielestä lyhyesti virsi kaunis. Ja harva asia on yli tunnin palaverin väärti…

  Tykkää

 2. Kyllä se Kallioblogin oma linja alkaa pikkuhiljaa kehkeytymään. ƒlä menetä uskoasi Pekka. Ja tuosta hehkutuksesta sen verran, että ainakin se on jotain uutta. Mutta ammattimaista ja pitkälle kehitettyä konseptisuunnittelua on turha odottaa ilmaistyövoimalla.

  Virsi varsinkin on lyhyenä kaunis. Kaikkein kaunein se on, kun sitä ei ole laisinkaan 😉

  Tykkää

 3. Tjoo, ehkä sitä ”Kallio”-sanaa ei K-blogissa tarvitsisi käyttää niin paljon, vaan mennä suoraan asiaan. Kaikki varmasti tietää missä siellä ollaan? Kyllä se siitä relaantuu alkukankeuden jälkeen. Julkisuuden paineita?

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.