8 vastausta artikkeliin “Ihan vaan rauhallisesti

 1. Well, toi nainenhan on YTN:ien YTN! Olen aina halunnut esiintyä noin julkisesti. Hitsinvitsi. Onhan mulla tietysti noi (melkein) omat nettisivut…

  Tykkää

 2. YTM- ja YTN-keskusteluun mitenkään osallistumatta minua ihmetyttää tuo minun piiskaamisen into, mikä näillä piiskattarilla on. Niistä jokainen (ja varmaan moni muukin) haluaa antaa minulle aina piiskaa. Vaikka en siitä itse sen erityisemmin innostu. Freaks!

  Tykkää

 3. Joo. Mä en uskonut sitä, ennenkuin näin. Ja kyllähän sillä tsyrbyllä oli selvästi joku piiskaamisen fiilis kun se sua paljaille poskille läiski.

  Kuka ostaa tapahtuman kuvien oikeudet? Seitsemän päivää? Katso? Tiramisu?

  Tykkää

 4. No Tiramisu tietenkin. Mellähän on jo jonkin aikaa ollut meneillään tämä Tiramisu ykköseksi -kampanja. Jos ei se Jannen piiskauskuvilla onnistu niin tuskin sitten meidän omilla alastonkuvillakaan…

  Tykkää

 5. Punaiset silmäsi ovat aika vaikuttavan näköiset…kuin pedon merkki, 666.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.