Backward messages

Kaikki 80-luvun puolivälissä nuoruutensa eläneet varmaan muistavat eräiden uskonnollisten kiihkoilijoiden sodan Rock-musiikin saatanallisuutta vastaan. Keskeinen huomio kohdistettiin levyillä oleviin ”saatanallisiin” viesteihin, jotka sai esille soittamalla levyjä väärinpäin. Jeff Millner tarjoaa muutamia näytteitä tunnetuista biiseistä. Paras on ehdottomasti Britney Spearsin ”Hit Me Baby One More Timen” sisältämä ”Sleep with me, I’m not too young” viesti.

Judas Priest kävi 80-luvulla pitkällisen oikeustaistelun Jenkeissä, jossa kahden lapsen vanhemmat syyttivät bändiä poikien itsemurhasta (itse asiassa toinen niistä ei onnistunut). Pojat olivat muka ampuneet itseään haulikolla, koska eräässä Priestin biisissä kuului väärinpäin soitettuna viesti ”Shoot!”. Oikeudenkäynti kuitenkin päättyi, kun samaisesta biisistä löydettin sanomat ”Would you like to have my sandwich” ja ”Please, be nice to your mother”. Todella satanistista. [via MetaFilter]

6 vastausta artikkeliin “Backward messages

  1. Oikeudessa oli myös Ozzy, jonka biisissä Suicide Solution väitet-tiin olevan itsemurhaan kannustava viesti. Haastajina vanhemmat, joiden poika oli tehnyt itsemurhan ja soittimesta löytyi tietysti Ozzyn levy.

    Tämä homo kommenttivekotin herjaa, että kirjaimet i t e t t muodostaisivat kyseenalaista sisältöä.

    Tykkää

  2. Ottakaa pois filtteröitävien termien listalta rivi it(piste)tt tai muuttakaa se muotoon it\.tt. Ei herjaa enää.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.