Vastarintaa nykyisyydelle

Koska olen häpeämätön tyyppi ja muutenkin häikäilemättömän narsistinen henkilö niin mainostan Eetos ry:n julkaisemaa teosta Vastarintaa nykyisyydelle: näkökulmia Gilles Deleuzen ajatteluun (toim. Teemu Taira ja Pasi Väliaho). Sieltä voitte lukea maamme johtavan ”digital-underground filosofi” Janne Toivoniemen (joka kuulemma myös bloggaa) svengaavan artikkelin ”Skitsoanalyysia keltanokille”. Teoksen voi tilata suoraan sähköpostiosoitteesta anilho[ät]utu.fi.

Odotan malttamattomana tekijänkappaleen saapumista työpöydälleni …

Deleuze

4 vastausta artikkeliin “Vastarintaa nykyisyydelle

 1. Kuulostaa hyvältä!

  Sisältääkö opus siis Deleuzen omia tekstejä sekä muiden, kuten mainitsemasi digital-underground filosofin, tekstejä Deleuzesta? Vai ainoastaan jälkimmäisiä?

  Tykkää

 2. Teoksessa on ainoastaan jälkimmäiseen kategoriaan kuuluvia tuotoksia. Teos kuitenkin pitää sisällään erittäin hyvän bibliografian ja johdannon. Kannattaa tutustua …

  Tykkää

 3. Tavallisesti tekijänkappaleita tulee useampia ja tavallisesti niitä on tapana jakaa ystäville, esimerkikiksi sellaisille, joilla syntymäpäivät lähestyvät (Stigu lupasi jo laittaa Uuno -kirjan, joten tämä täydentäisi sitä aika hyvin…)

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.