Lisäviilaus – IE

Päästyäni vihdoinkin sairasloman aikana kerääntyneistä rästeistä eroon aukaisin uuden leiskani Win/IE -yhdistelmällä. Voi Herran pieksut mitä jälkeä!! Ja koska IE on paskin mahdollinen selain, en saanut miellyttävää lopputulosta aikaiseksi. Päätin siis ihan kostoksi poistaa tuosta oikealta kalenterin. Jos joku sitä aivan hirveästi kaipaa, niin voipi olla, että se tulee takaisin. Mutta näillä näkymin se ei tule enää pilaamaan näkymää. Paitsi, jos kaikki SchizoBlogin lukijat lupaavat olla käyttämättä Win/IE -yhdistelmää.

6 vastausta artikkeliin “Lisäviilaus – IE

 1. Jotkut saitit on pakko vääntää toimimaan IE:llä, myös sillä kirotulla vitosversiolla, mutta joskus on käynyt mielessä, josko tekisi blogin standardien mukaan ja viis välittäisi siitä toimiiko se IE:llä vai ei.

  Kunnianhimoinen ja asiansa osaava web-suunnittelija tietenkin vääntää sivunsa toimimaan vaikka vanhalla Nokian kännykällä.

  Tykkää

 2. Pitääpäs mennä kotiin ja testata miten toi toimii Switch-testissä olevalla 14″ iBookilla ja jollain ihme Safarilla(!). Tällä epätoivoisella aasinsillalla pääsen itse asiaan eli mäkkikokemuksiin, mikä ihmetyttää sitä käyttäessä:

  1) miten nopeasti GarageBandilla saa ton iBookin kyykkyyn

  2) missä kaikki tiedostot on 🙂

  3) miten helposti koneen käyttöönotto sujui

  Vielä kun duunipaikka saisi etähässäkät kuntoon myös Macille niin pyörisi Macissa noi PC-only-softatkin nätisti think clientteinä.

  Tykkää

 3. GarageBand on aivan liian raskas ohjelma iBookille ja ennen kaikkea sen hitaalle kovalevylle.

  Tykkää

 4. Edelleen pitää kiittää sinua siitä, että olen päässyt kotioloissa IE:n ikeestä.

  Mukavaa viikonloppua 🙂

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.