Avautumisia tisseistä, lusikoista ja pituudesta

Tissit

Suuren tissikeskustelun, lusikka-asentojen ja pituuskysymyksen (permalinkit?) johdosta avaan sanaista arkkuani. Halusitte tai ette.

Mennään ensin tisseihin. Vertikaalisesti rajoitteisena henkilönä tiedän miltä tuntuu, kun oman kehon ominaisuus otetaan jatkuvasti esille. Tämä on minulle niin jokapäiväistä, että otan sen itsekin esille jatkuvasti. Paras ase on käyttää toisen voimaa häntä itseään vastaan.

Mutta siitäkin huolimatta en jaksa itse alentua samaan, mistä olen saanut itse kärsiä. Olisi hurskastelua sanoa, etteikö katseeni kiinnittyisi isoihin, pyöreisiin rintoihin, mutta tuo ominaisuus ei suuremmin pelasta, jos niiden kantaja ei omaa mitään muuta merkittävää ominaisuutta. Mielestäni naisessa (ja miehissä) tulee olla karakteeria. En arvosta älykkyyttää kaiken korkeimmaksi ihmisen ominaisuudeksi, mutta pidän älykkäistä keskusteluista, jotka kyseenalaistavat omat näkökulmani. Pidän ihmisistä, jotka haastavat minut terävöittämään omia näkemyksiäni ja eivät pelästy omaa ”tuhat sanaa minuutissa” arsenaaliani. Varsinkin, jos keskustelukumppanina on terävä-älyinen nainen, herää mielenkiintoni huomattavan korkealle.

Tästä huolimatta olen suuri edesmenneen Russ Meyerin elokuvien ystävä. Näiden elokuvien silmiinpistävin piirre on tietenkin isot rinnat, mutta Meyerin naisissa on paljon enemmänkin. Vai voiko kukaan sanoa Tura Satanaa vain iso tissiseksi bimboksi? Jasmin Mäntylä taas on tällainen ja ei olisi koskaan päässyt Russ Meyerin elokuvaan. Mielestäni on Mäntylä on mauton.

Ja sitten tuosta pituudesta. Olen jo pidemmän aikaa huomioinut, että naisen on poliittisesti korrektia vaatia mieheltä pituutta. Jos taas mies sanoo naiselle, että hänen rintansa ovat aivan liian pienet herättääkseen intohimoa, on hän moukka. Sanoa, että ulkoisilla ominaisuuksilla ei olisi mitään tekemistä rakkaussuhteen solmimisessa on täysin haihattelevaa höpötystä. Totta kai ulkonäkö merkitsee.

Mutta toinen on se, että onko jokin yksi tietty ominaisuus järkevää nostaa kaikkien ominaisuuksien yläpuolelle. Ja varsinkin katsoa ”sillä silmällä” potentiaalisia partnereita.

Lyhin seurustelukumppani mitä minulla on elämäni aikana ollut oli 168 senttiä pitkä. Hän oli siis minua 10 senttiä pidempi. Ja olen ollut ainoastaan kerran ”sillä lailla” minua lyhemmän naisen kanssa (se oli outo kokemus). Kuulla mielipiteitä tyyliin: ”Kyllä miehen pitää olla vähintään naista 15 senttiä pidempi” vituttaa edelleen. Tämä nimittäin merkitsisi, että minulle sopiva partneri saisi olla korkeintaa 143 senttiä pitkä. Ei siis olisi kovin laajat ”markkinat” minulla. Voisi siis joskus ajatella mitä suustaan päästelee – vaikkakin kaikilla on oikeus omiin mielipiteisiinsä. Corpus brevis, animus magnum.

Mitäs sitten lusikka-asennosta? Itse asiassa ei mitään sen merkittävämpää. Ihan kiva … Kai? Ja nyt hiljenen näistä asioista.

8 vastausta artikkeliin “Avautumisia tisseistä, lusikoista ja pituudesta

 1. Loistavaa Schizo,

  ”Suuri tissikeskustelu” kuulostaa upealta…tissit puhuttavat verkossa…pantiin tissit järjestykseen…

  Tykkää

 2. No pitääpä munkin tilittää, että minun lyhyin seurustelukumppani oli minua vain 0,5 cm lyhyempi, eli 184,5 senttinen 😉

  Tykkää

 3. Ha! Kerrankin tämäkin sopisi jonkun pituuskriteereihin, voi tätä onnea 🙂 Toivo siis jätetään edelleen elämään…

  Tykkää

 4. ABC,

  SchizoBlog tarjoaa aina suuria elämyksiä, jotka rikastuttavat elämää kummasti.

  Minya,

  Juuri kun olin postannut postauksen, niin mieleen tuli, että toivottavasti Minya ei nyt luule minun kirjoittaneen häntä vastaan. Oma postauksesi toimi vain sytykkeenä.

  Pipsa,

  Eräs ystävättäreni, joka on noin sinun pituisesi ei ole koskaan seurustellut häntä pidemmän miehen kanssa. Kun kerroin hänelle itse olleeni sängyssä minua lyhyemmän naisen kanssa, hän oli hyvin murtunut. Minua kävi häntä sääliksi. Mutta onneksi hän elää nykyään hyvin tyydyttävässä ihmissuhteessa.

  Marjut,

  Mitä enemmän paljastat itsestäsi, sitä friikimpänä näyttäydyt. Kaksnollaneljä!! Hellou!!!!

  Miukku,

  Aina on toivoa.

  Shiri,

  Saat sympatiani.

  Tykkää

 5. Onpa hauskaa kuulla, että joku muukin pitää siitä, että omat mielipiteet kyseenalaistetaan. Keskustelin nimittäin hijattain erään miespuolisen ystäväni kanssa ja sanoin hänelle, että hän pitää naisista, jotka tuijottavat häntä palvovin silmin, eivätkä kyseenalaista häntä. Hän katsoi minua silmät suurina ja sanoi, _kuka_ nyt siitä pitäisi, että kyseenalaistetaan…? Mulla meni ihan jauhot suuhun, koska olin pitänyt tuota ennen sitä luonnollisena asiana, että mielenkiintoiset ihmiset asettavat mielipiteitäni kyseenalaisiksi ja sitten keskustellaan…

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.