Käsivarjoilu

kasivarjo.gif

Olen ollut koko viikonlopun flunssassa. Tästä johtuen keskeisin maantieteellinen toimintapisteeni on ollut rakas sohvani. Niin paljon kuin rakastankin tätä pehmeää ja tunnollista mööpeliä, niin siinä makaaminen alkaa jossain vaiheessa maistumaan puulta.

Flunssassa ottaa eniten päähän se, että kerrankin kun on kotona neljän seinän sisällä, niin ei saa tehtyä mitään merkittävää. Illustratorin tai Flashin kanssa räpeltäminen ei oikein luonnistu, kun nokkaa vuotaa vertikaalisessa asennossa. Horisontaalinen olomuoto taas kutsuu nukkumatin paikalle alle aikayksikön. Keskeisin asia, minkä olen saanut koskaan aikaiseksi flunssassa on James Joycen Finnegan’s Waken lukeminen. Luin kirjan 39 asteen kuumeessa enkä tajunnut siitä yhtään mitään. Mutta tulipahan tehtyä.

Project Gutenberg tulee tällä kertaa apuun. Henry Bursillin teos Hand Shadows To Be Thrown Upon The Wall vuodelta 1859 on täydellinen flunssakirja. Mikä voisi ollakaan parempaa kuin opetella käsivarjoilun jalo taito. [via Boing Boing]

Ja ei kun takaisin sohvalle aivastelemaan …

Muistio itselle: Hanki läppäri ja w-lan, niin sairastaminen on hauskempaa.

5 vastausta artikkeliin “Käsivarjoilu

 1. Tällä hetkellä riehuu kolme erilaista flunssaa, joista kaksi on jo ollut minullakin. Aina viikon-parin välein.

  Tykkää

 2. Tommi,

  Olen ollut tässä aika paljon sairaana viime aikoina. Jokin kumma pitkäaikaisflunssa vaivaa pahemman kerran. Siis sellainen, joka ei tunnu puhkeavan millään, mutta kytee pienellä kuluttavalla liekillä. Tällä kertaa tuntuu, että se on kuitenkin puhjennut oikein kunnolla.

  Sen siitä saa, kun alkaa harrastamaan liikuntaa aktiivisesti.

  Tykkää

 3. Julius,

  Tämä on selkeästi sen vika, että lääketeollisuus panttaa kunnon flunssalääkkeitä. Olen jo vuosia paasannut siitä, että pitäisi saada kunnon troppia apteekkeihin … ja reseptittömäksi.

  Tykkää

 4. flunssasta en tiedä mutta Jannen kaipaama wlan on kyllä kätevä kun on kaksi runsaat kuusiviikkoista lasta. Läppäri kantoon ja naapurihuoneeseen surffaamaan kun vaimo puljaa (sinänsä loistavien) kitisevien lasten kanssa:-)….

  btw. muutenkin Schitsolle terveisiä täältä vauvanvaippojen keskeltä. Kyllähän tämä rumba ottaa joskus päähän, mutta niin se duunissaolokin oli joskus (yleensä?) syvältä…..

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.