Extreme Democracy

Amerikkalaisten ”ryöstöretki” Irakiin on aiheuttanut termille ”demokratia” pahemman laatuisen inflaation. Itselleni tulee sanasta konnotaatio George W. Bushin naamaan.

Tästäkin huolimatta en voi olla innostumatta Extreme Democracy projektista. Toivottavasti tällaisia virtuaalisia lukupiirejä ja keskustelufoorumeja alkaa syntymään lisääntyvällä tahdilla nettiin. Extreme Democracysta poliittisena filosofiana en vielä sano yhtään mitään. Pitää tutustua aiheeseen tarkemmin. Näppituntuma on hieman skeptinen, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Tästäkin huolimatta toivon, että jonain päivänä bloggaaminen ei tuo ihmisille ensimmäisenä mieleen päiväkirjaa. Ja jonain kauniina päivänä minä voisin ajattella demokratiaa ilman George W. Bushin pärstäkerrointa. [via Many2Many]

5 vastausta artikkeliin “Extreme Democracy

Kommentointi on suljettu.