Musavideon tekeminen

Jos joku teistä haluaa mennä tekemään Stockmannille musavideota, niin kehoitan pohtimaan asiaa vielä kerran. 65 euron hinnalla saa ainoastaan VHS-videon. Haloo!! Kyllä tuohon hintaan tulee saada DVD tai CD-ROM. Aika heikko esitys … Itse asiassa Stockmannin tapauksessa on sanottava – luvattoman heikko esitys.

2 vastausta artikkeliin “Musavideon tekeminen

  1. Kutri,

    Jos olisi ollut aikaa enemmän, niin tuo olisi ollut toimintakaavio. Mutta kun video piti saada nopeasti kasaan synttärilahjaksi, niin ei voinut venyä.

    Varsinkin tuo 6. kohta (vähäpukeiset naiset, isot autot …) olisi ollut erittäin hyvä lisä. No, nyt esiinnyin Madonnan ”Like A Virginin” tahtiin ainoastaan 6 naisen kanssa. Enempää ei lähtenyt messiin näin lyhyellä varoitusajalla 😉

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.