Kill Bill Vol. 2 DVD – kohta

Free Record Shopin mukaan Kill Bill vol. 2 -DVD ilmestyy hyllyille perjantaina. Valitettavasti minä olen tuolloin istumassa VR:n hyvä huomassa junassa Helsingistä Ouluun. Valitettavasti en ehdi tapaamaan oululaisia kanssabloggaajia, koska kyseessä on ystäväni häät, joissa toimin bestmanina. On siis hieman velvoitteita.

Ensimmäistä kertaa haluaisin omistaa sellaisen kannettavan DVD-soittimen. Voisi katsoa matkan aikana elokuvan ainakin 3 kertaaa alusta loppuun. Saisi tyydytettyö Kill Bill tarpeet ja katseltua paljon Umaa … Mmmmm.

Yksi vastaus artikkeliiin “Kill Bill Vol. 2 DVD – kohta

  1. Matkustaessani Tampereelle huomasin kuinka kätevä iBook oikeastaan on. Matkalla ehti katsoa juuri yhden elokuvan tai vaihtoehtoisesti parit Simpsonit. Ainoa haittapuoli on kateelliset katseet tylsistyneiltä kanssamatkustajilta, jotka voi onneksi sulkea mielestään ja vaipua elokuvan usvaan.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.