Viimeistä viedään

Kiitos kaverilleni, joka muistutti tekstiviestillä heti aamusta, että nyt on viimeinen lomapäivä. Ikkunasta avautuu sateinen näkymä. Viimeinen lomapäivä. Yhteentoista kuukauteen ei enää iloisia baari-iltoja keskellä viikkoa, myöhäisiä herätyksiä. Ei enää kulutushysterisiä shoppailukohtauksia … ainoastaan harmaita työpäiviä ja niiden välillä pilkahduksia onnesta viikonloppujen muodossa.

Näihin haikeisiin tunnelmiin tulee hakea lääkitykseksi vaaleaa Havana Clubia Alkosta, tuoretta minttua sekä limeä kaupasta ja tehdä Mojitoa. Drinkin seuraksi olen hakenut kirjastosta Hemingwayta. Jos vaikka saisin jonkinlaisen kuubalaisen fiiliksen viimeisenä lomapäivänä.

Yksi vastaus artikkeliiin “Viimeistä viedään

  1. Ajattelin, että lisään tämän, mutta sitten ajattelin jokaisen tajuavan sen sanomattakin. En laske lauantaita lomapäiväksi, koska se olisi muutenkin vapaapäivä. Mutta sanotaan se nyt siis … lauantaita ja sunnuntaita en laske lomapäiväksi, koska silloin ei muutenkaan ole töitä. Se mitä joku byrokraatti-pelle asiasta sanoo ei voisi minua vähempää kiinnostaa.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.