Loman antikliimaksi

Liian hyväähän se oli ollakseen totta. Palkanlaskun uusi mimmi oli maksanut lomarahat bruttona tilille. Nyt sitten heinäkuun liksasta vähennettiin lomarahan verot. Aikaisempina vuosina lomaraha on tullut nettona. Perjantaina pamahtaa tilille niin vähän palkkaa, että lainojen ja muiden kiinteiden kulujen jälkeen jää käteen tasan nolla euroa.

Ja sitten pitäisi maanantaina mennä levänneenä, työtehoa puhkuen duuniin. Tervetuloa yliopistolle töihin … Hyviä työtarjouksia otetaan vastaan. Eduksi katsotaan vakinainen työpaikka, jossa toimii luotettava palkkalaskenta.

Viimeinen pisara …

3 vastausta artikkeliin “Loman antikliimaksi

  1. Joo. Mutsille ja faijalle on jo soitettu, mutta kyllä toi on aika pahaa munailua palkkalaskennan puolesta. Ja tietenkään kukaan ei ota vastuuta tapahtuneesta.

    Tykkää

  2. Yliopiston palkkalaskenta on niin anuksesta, että ei enää uskalla tehdä mitään ilman tupla-tarkistuksia. Varsinkin enää ei voi edes luottaa asioihin, jotka aikaisemmin eivät ole tuottaneet mitään ongelmia.

    No, jos hyvin käy, niin enpä enää kauaa persettäni puuduta valtion leivissä. En vaikka tavallaan jonkinlaista lukkarin rakkautta tunnenkin yliopistoa kohtaan.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.