Kebab

Silläkin uhalla, että paljastun gastronomiseksi moukaksi, tunnusta pitäväni kebabista. Sushin ohella kebab on mainio esimerkki siitä, että pikaruoastakin voi saada maittavaa ja hyvää.

Mutta tietenkin kebabeja on hyvin erilaisia. Stadin Kebab ja Chilli ovat lähinnä samaa huttua ja kuuluvat omassa kategorioinnissani alaluokkaan ”roskaruokaa kapakasta tullessa”. Oma suosikkini on ehdottomasti Eerikin Pippuri. Se on siisti ja mukava paikka, jossa kebab-lihaan ei ole lykätty liikaa suolaa. ”Eerikin Special” saa miehen liikuttumaan kyyneliin saakka.

Toinen merkittävä asia Eerikin Pippurissa on se, että vaikka ravintolassa on itsepalvelu, niin sieltä saa parempaa palvelua kuin monissa suomalaisissa täyden palvelun ravintoloissa. Tänään en kuitenkaan vieraile Eerikin Pippurissa, koska on ajateltava linjoja … valitettavasti.

6 vastausta artikkeliin “Kebab

  1. Vähän offtopikkia (vaikka koskas hyvä ruoka olis sellasta). Joo, ei oo sushin voittanutta 🙂 Paitsi ehkä hyvistä, tuoreista raaka-aineista valmistettu sashimi. Listaan voisi lisätä vielä ramenin, yakitorit, shabu shabun ja paljon muuta.

    Tykkää

  2. Helsingin kebab-mestojen ykkönen on seisovasta pöydästään tunnettu Ani Telakkakadulla. Kebabliha on loistavaa. Lihan lisukkeeksi on tarjolla tavallisten lohkoperunoiden ja riisin lisäksi mm. salaatteja, marinoituja valkosipuleita ja turkkilaista leipää.

    Eerikin Pippuri tulee El Karimin kanssa hyvänä kakkosena.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.