PC-paahdin

PC-paahdin

Siitä asti, kun tietokoneet ovat tulleet maanpäälle olen odottanut tätä kuin kuuta nousevaa. Nyt vihdoinkin joku on tehnyt sen … integroinut PC:n ja leivänpaahtimen. Tähän ei enää tarvita kuin bluetooth, niin paahdinta voisi käyttää etäältä kännykällä. Miten ilman tätä on voitu tulla aikaisemmmin toimeen? [ via Boing Boing ]

Nyt kun markkinoilla on jo automaattinen imuri ja tämä, alkaa kotitalouteni digitalisoiminen olla miltein täydellinen. Sängyn petaaminen, pyykkien peseminen ja kuivumaan ripustaminen ovat seuraavat valloitettavat saarekkeet.

2 vastausta artikkeliin “PC-paahdin

  1. Ota siivouspalvelu sängyn petaamiseen, pyykkien pesemiseen ja kuivumaan ripustamiseen (ne myös viikkaa ne kuivuneet pyykit kaappiin). Niin minäkin otin. Tosin taidan pyytää siivoamisen ja muun kotitaloushärdellicrapin lisäksi niitä hoitamaan vielä aina vastapedatun sänkyni tyynylle minttukarkinkin.

    Kotikin voi olla kuin hotelli. 🙂

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.