Spy vs. Spy

Kuinka moni muistaa MADissa ilmestyneen Spy vs. Spy sarjakuvan? Pelikin niistä väännettiin C-64:lle, jos oikein muistan. Nyt nuo toisiaan ammatikseen telovaa kaksikkoa on lainattu kahteen uuteen Mountain Dew mainokseen. Ihan hauskoja pätkiä …

Spy vs. Spy

5 vastausta artikkeliin “Spy vs. Spy

  1. aaaaarrggghh: Sorry, right now 98 % of the available bandwidth are in use. We can not show you the requested movie right now.

    Tykkää

  2. Virallisia SPY VS. SPy pelejä oli kolme. Peruspeli jossa oltiin hotellissa tai siinä huoneistossa, osa ksksi jossa oli vitusti palmuja: ”The Island Caper” ja osa kolme pohjoisnavalla nimeltään ”Arctic Antics”. Kolmonen oli hieman erilainen (kontrolleja oli enemmän) ja siitä oli liikkellä myös fake-versiota, joka oli tehty kakkosen koodia muuttelemalla.

    Cracked by Joshi from Triad

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.