Kesäklubi

Bailausta

Yksi varma kesän merkki Helsingissä (ja muissa kaupungeissakin) on kesäklubien saapuminen ravintoloiden tiloihin. Torstaiksi on jo luvattu 2:lla alkavia lämpötiloja, joten kesän tuntua varmaan saadaan muussakin muodossa pääkaupunkiseudulle.

Tänään pärähti mailiboksiin mainos Vanhalla 4.6. aloittavasta Summer Heat klubista. Nimi ei ole mitenkään omaperäinen, mutta ei sen tarvitsekaan olla. Viimeksi Juhannusta viettäessäni Vanhalla tunsin itseni aika likaiseksi vanhaksi äijäksi, kun tahtomattani tulin katselleeksi nuoria tytön tylleröitä ”sillä silmällä”. Tänä kesänä homma varmaan jatkuu samoissa merkeissä … ainakin Vanhan kesäklubilla.

2 vastausta artikkeliin “Kesäklubi

  1. Kaivon Heateissa tuntee itsensä ryppyiseksi jättiläismummoksi, jolla on aina liikaa vaatteita päällä 😉

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.