Dance Dance Revolution

Dance Dance Revolution

Dance Dance Revolution (tuttavallisemmin DDR) on jo vanha peli, mutta sen addiktiivisuus pitää sitä elossa vieläkin. Itse asiassa pelillä näyttää menevän paremmin kuin koskaan aikaisemmin. CNN uutisoi kuinka lihavat amerikkalaiset nuoret ovat kyenneet laihduttamaan liikakilot pois DDR:ää pelaamalla.

Wayne Gillesin tarina taas kertoo Dance Dance Revolutionin pimeämmästä puolesta. Tanssimatolla pelaaminen television edessä ei kaikille riitä. On päästävä näyttämään taitoja pelihalliin. Siellä on syntynyt kokonainen alakulttuuri pelin ympärille. Siihen kuuluu fanit, bändärit, pakonomainen pelirahojen metsästys jne. jne. Siis tosi Sex, Drugs & Rock N’ Roll -meininkiä. Unohtamatta asiaan kuuluvaa bloggaamista. [ via Boing Boing ]

Ja tietenkin japanilaisilla on oma versio DDR-kulttuurista. Muistaakseni ainakin Tennispalatsissa on täysiverinen DDR-kolikkopeli. Pitääpä mennä seuraamaan onko Suomessakin jo orastava DDR-kultti syntynyt.

Pari lisälinkkiä aiheesta:

8 vastausta artikkeliin “Dance Dance Revolution

 1. Kyllä siellä Tennarissa näyttää aina olevan iso (varhais)teinilauma ko. pelin kimpussa…

  Tykkää

 2. Hei Lintsillä on kanssa joku tommonen ketkutuspeli! Ja nykyään ei oo edes pääsymaksua! SIRKUKSEEN!!!

  ps. siellä sähköautojen takana siellä.

  Tykkää

 3. Tennarissa on joo porukkaa, mutten tiedä täyttääkö se kultin määreet.

  Eräs tuttavani joka on siellä töissä, tiesi kertoa että ne kundit (käsittääkseni jokunen mimmikin) tulee sinne vaihtovaatteet mukana, pelaa useamman tunnin vuorotellen ja sitten vessan kautta pesemään ja vaatteet vaihtoon.

  Epäilisin ettei niillä kavereilla kovin montaa lanttia peliin uppoa kerralla, näkemäni perusteella ainakin.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.