Kung-Fu

Yes! Olvi on tehnyt kerrankin ehdottomasti siistin suomalaisen limonadin etiketin. Kung Fu vihreä on sarjakuvamaisuudessaan aivan ehdoton. Ja varsinkin teemaltaa täydellinen. Ai, miltäkö se maistuu? Mistä minä sen tiedän.

Toinen asia minkä vuoksi Olvin limuja pitää kannattaa on se, että niitä saa litranpulloissa. Minä olen kyllästynyt täysin Kokiksen, Pepsin, Jaffan ja kaikkien muiden pakkojuottamiseen. Litra on täydellinen koko.

Kung Fu Limu

5 vastausta artikkeliin “Kung-Fu

  1. Pullo tuli minuakin vastaan taannoin ja kiinnitin huomiota afrossa keekoilevaan itämaisten taistelulajien taitajaan – muistuttaa melkolailla 70-luvun KUNG FU sarjakuvalehdessä esiintyneiden Tiikerin Poikien Abe Brownia, pienin kosmeettisin muutoksin. Lieneekö AD inspiroitunut juuri tuosta lähteestä?

    Eikö soita kelloa? Tsekkaa

    http://www.adelaidecomicsandbooks.com/kungfu.htm

    Tykkää

  2. Kyllä mä KUNG FUn muistan erittäin hyvin. Kuului lapsena mun suosikkeihin Diabolicin kanssa. Voih! noita vanhoja hyviä sarjakuvia. Pitää varmaan kesällä alkaa metsästämään vanhoja Shokkeja, Vampirelloja ja muita ”taidesarjiksia”.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.