Drinkkilista

Alkuviikosta tuli videopedagogisia mahdollisuuksia pohtineen seminaarin aikana tavattua eräs kanssabloggaaja. Viimeisimmän vuoden aikana on tullut tavattua monta bloggaajaa ja heistäkin suuri osa on ollut erittäin mielenkiintoisia tapauksia. Tulin tässä pohtineeksi, että keitä pamauksessa olevista ei ole vielä tavannut, joita olisi mielenkiintoista tavata.

Ajattelin tässä listata satunnaisessa järjestyksessä ne, joita ei ole vielä ollut ilo tavata. Koska olen alkoholille perso henkilö, niin ajattelin vielä minkä drinkin ääressä ja missä olisi heidät optimaalista tavata.

 • Benropen kanssa pitäisi ehdottomasti ottaa Jallukola, jonka kyytipoikina toimisi keskarituoppi ja jättipizza. Paikkana voisi olla vaikka Sörkan Sivuraide. Mitä luultavammin Jallukolia ja tuoppeja pitäisi tilata aika liuta, koska alkaisi jossain vaiheessa ahdistamaan.
 • Misulle on jo pidemmän aikaa pitänyt tarjota über-glamour drinkki. Mikäköhän olisi oikea valinta? Ehkäpä Cosmopolitan tai aina yhtä klassinen Blue Martini. Koska olemme kumpikin taiteellisia ja luovia henkilöitä, niin keksisimme kuitenkin oman siistiäkin siistimmän paukun Lostarin yläbaarin tiskillä kuuden epäonnistuneen kokeilun jälkeen – luomisen tuskaa.
 • Mean kanssa nauttisin ehdottomasti terassilla Oivan erikoiskuivan siiderin.
 • Aina yhtä kunnioitettava H Lehto menisi parhaiten Musta Ryssän kanssa Bar Loosessa alkuillasta.
 • Pnukin Tomin kanssa voisi vetää punk-henkisesti pussikaljaa Kallion kirkon puistossa.
 • Myrskyn kaiman ja Kalamukin kanssa voisi juoda vodkaa omenamehun kanssa Suomen Applen konttorin edessä. Tarpeeksi humaltuneina voisimme murtautua toimistoon sisään ja pölliä kaikki mukaan lähtevät koneet ja vempaimet.
 • Etsimen ”salaperäisen” vm:n kanssa voisi nauttia Superin sarjisdrinkkejä. Samalla voisi ihailla hänen iPodia.

Siinäpä se drinkkilista. Muutama jäi luultavasti mainitsemassa. Se ei tarkoita, ettenkö olisi aina valmis drinkkiin tai kahteen oikeastaan ihan kenen tahansa mielenkiintoisen tyypin kanssa. Se miksi Kysyn vaan ei ole listalla, johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että olen todistettavasti kävellyt häntä vastaan junaradan varrella, joten hänetkin on jo tavattu. Ja mitä luultavammin sen enempää hän ei halua itsestään paljastaa …

6 vastausta artikkeliin “Drinkkilista

 1. No niin, jos arvailet jo tollasia juttuja, niin mehän ollaan selvästikin tuttuja.

  Hoplaa, syntyi hienot riimit ihan vahingossa.

  Tapaamisajasta voit soitella sihteerilleni 😉 Ei vaan, sovitaan mailitse tai messengerissä. Pitää vähän plärätä kalenteria, kenties puolin ja toisin.

  Tykkää

 2. No voi… olin äsken sitten niin nopea, etten ehtinyt nimeäkään kirjoittaa. Tukitaan kommentit nyt sitten oikein kunnolla.

  Tykkää

 3. Pitääpä ottaa yhteyttä jos joskus lähden sinne etelään käymään. Mulle toi sopii hyvin.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.