Tapaus Rosa Meriläinen pt. 2

Tuossa eräässä blogiani kommentoineessa kommentissa minun annettiin tietää, että Rosa Meriläinen olisi feikannut televisiossa pyörtymisensä. Kameroiden sammuttua hän oli kuulemma pompannut pirteästi pystyyn (jos asiasta on jo uutisoitu jossain, niin se kertoo, etten ole pariin päivään seurannut aktiivisesti uutisia). Toivon, että asia ei ole näin. Mutta jos se on, niin Rosa ei tule saamaan SchizoBlogilta sympatiapisteitä.

Tämä ei kuitenkaan vähennä arvosteluni todellista kohdetta – suomalaista poliittista journalismia. Feikkausta tai ei, silti sen näyttäminen telelvisiossa oli halpamaista ja huonoa journalismia. Maassamme tulee olla tärkeämpiäkin uutisoinnin aiheita politiikan saralla kuin yksittäisen kansanedustajan hasiksen pössyttelyt taikka teininä tehdyt myymälävarkaudet.

3 vastausta artikkeliin “Tapaus Rosa Meriläinen pt. 2

  1. Mikä ihmeen isällisen totuudellisuuden vaatimus skitsoplokiin aina välillä iskee? Miksi feikkaaminen, esittäminen tai heikkous olisivat jotenkin alhaisia verrattuna selkeään suoraselkäiseen subjektin hyvinartikuloituun puhtaaseen tahtoon?

    Tykkää

  2. Hyvä Poppyjuice,

    Kuten jo ilmoitin, niin sinänsä Rosan pyörtyily taikka sen feikkaaminen on aivan yksi lysti. Oli tosiasia mikä tahansa, niin sen uutisointi on kaikesta huolimatta alhaista ja halpamaista.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.