E3 2004

E3

Electronic Entertainment Expo alkaa tänään tai huomenna (riippuu uutisoijan näkökulmasta). Taas saa kuulla uutisia mitä mielenkiintoisimmista peliuutuuksista ja muusta ”tärkeästä”. Tällä kertaa expoon voi osallistua myös fancamin kautta. Jos vaikka saisi bongattua pari mukavaa teaseria.

Expon ongelmaksi näyttää muodostuneen lukuisat jatko-osat. Suurimmilla osastoilla on esillä samat pelit kuin viime vuonnakin paitsi perään on ympätty uusi numero. Onko sillä nyt enää mitään merkittävää uutisarvoa, että esillä ovat Halo 2, Half-Life 2 tai Gran Turismo 4?

Maamme yskivä ylpeys Nokiakin panostaa messuihin. Yhtiön pitäisi esitellä kokonaista 11 uutta peliä N-Gagelle. Saa nähdä riittääkö tuokaan määrä uuden QD:n kanssa nostamaan pelikoneen myyntiä edes siedettävälle tasolle.

Yksi vastaus artikkeliiin “E3 2004

  1. ”Half-Life 2”, joopa joo… Olen nyt pelannut mainiota Far Cryta pari kolme viikkoa, ja se on oikeastaan kaikkea sitä, mitä Half-Life 2:lta olin toivonut. 🙂 Ja mikä parasta, sitä voi pelata jo nyt eikä vain haaveissaan.

    Hyvännäköinen muuten tämä uusi kotisi!

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.